Spirituele coaching

Tijdens een energetische behandeling in de praktijk ruimte merkte ik al snel dat er meer energie aanwezig was. Naar mate ik intuïtief ontwikkelde en krachtiger werd, merkte ik dat deze energieën contact wilden maken. In december 2022 heb ik tijdens een behandeling voor het eerst een overleden familielid van een klant gezien. Mijn eerste kennismaking met een overleden persoon, het was warm, kalm en ergens ook spannend. Persoonlijk verstijfde ik totaal, want ik wist niet wat ik moest doen. Toen de boodschap werd doorgeven en de persoon wegging, kwam ik weer tot mezelf en de behandeling. Achteraf was de klant zelf erg blij met de persoonlijke boodschap, dit gaf mij een goed gevoel. In de maanden hierna zochten steeds vaker overleden dieren en mensen contact met mijn om hun boodschap te delen. Intuïtief worden de boodschappen ook steeds sterker in mezelf en klanten zijn dan verbaasd dat ik dingen benoem die ik daarvoor niet van hen wist of die ze niet hadden gedeeld.
Ik had daarom besloten om het astrale pad te volgen, mijn krachten in te gaan zetten. Daarom volgde ik de cursus van mediumschap in 2023. Want hoe mooi is het om anderen te kunnen helpen met het leven hier en nu op aarde & de verbinding te kunnen maken met het universum. 

Vanaf nu is het mogelijk om in de praktijk, als onderdeel van een sessies spirituele coaching te volgen. Jij als klant bepaald zelf wat er wordt besproken. Het doel is dat jij zelf je eigen weg vindt naar een verbetering of kwaliteit van het leven. Als coach zal ik je begeleiden in de bewustwording van jouw manier van denken.


Laat de ziel spreken

Reading

Een reading is een spirituele sessie waarbij ik, informatie geef aan jou als klant, over het leven, relaties, carrière, enzovoort. Tijdens de sessies werk ik met kaarten als extra tool. Het doel van een reading is om je te helpen met het krijgen van inzicht in je leven en je te begeleiden bij het nemen van beslissingen.