Cacao & Reiki Ceremonie

Ceremonie

Laten we samen als vrouwen energetisch met elkaar verbinden in een veilige omgeving, contact maken met onze ziel en ervaren waar het ons mag brengen. Daarbij drinken we een kopje cacao wat dit ontgift ons lichaam van negatieve entiteiten en het geeft je ziel, lichaam en immuunsysteem een enorme boost. Cacao is een zacht maar krachtig medicijn dat je hartchakra opent, en je heling laat ervaren door alle energetische niveaus  heen. Waardoor jij je weer in je lichaam mag voelen en ervaren hoe het is om echt vanuit je diepere ziel te voelen, uit het hoofd te stappen en ons intuïtief te laten verbinden met moeder aarde. Door de euforie-inducerende delen van de cacao, kunnen emoties loskomen en weer gaan stromen. Je kan blijdschap, veiligheid en een verhoogde werking van ze zintuigen ervaren. 

De ceremonie is een uitnodiging om terug te komen naar je eigen essentie. En JA te zeggen vanuit onze ziel tegen het leven, in haar totaliteit en facetten van onszelf te herontdekken die we vergeten waren. Je zal tijdens de ceremonie cacao drinken en aan een innerlijke reis beginnen waarbij je gebruik gaat maken van de kracht van intentie, de elementen van de chakra's en reiki. De reis zal je zowel diep naar binnen leiden als naar buiten. In deze ceremonie zul je een diepe intimiteit met jezelf ervaren maar we zullen ook samen diep in de viering van het leven gaan.

Wil je graag een cacao ceremonie ervaren, iedere maand geef ik twee online sessies! Zou je graag een fysieke ceremonie willen ervaren, dat is dit zeker mogelijk. Wil je dan contact met mij opnemen, zodat we dit samen kunnen bespreken.