Quantum-Touch


Quantum-Touch is een techniek waarbij op een hele directe en eenvoudig manier het zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd.

Wat is het?
Ieder levend wezen bestaat uit energie met een bepaalde trilling. En ieder afzonderlijk orgaan ook weer een bepaalde trilling. Ziekte kan worden gezien als een 'niet in de juiste trilling zijn', in een te lage trilling zijn van bijvoorbeeld een bepaald orgaan. Met behulp van de ademhaling en meditatie/visualisatie technieken, wordt de trilling van de energie in de handen van de beoefenaar verhoogd.

Werking.
Wanneer de handen op de plek gelegd worden waar iemand pijn heeft (de healer), zal het lichaam deze hogere trilling als het ware overnemen. Het lichaam wordt zo in staat gesteld zichzelf te genezen; klachten zullen verminderen of geheel verdwijnen.

Effect.
De werking kan heel sterk zijn. Zo kunnen botten en gewrichten hun anatomisch goede stand weer in gaan nemen. Iedereen reageert hier op zijn of haar manier op. Bij sommige mensen zijn de klachten na één behandeling verholpen. Maar het kan ook voorkomen dat een klacht dieper ligt, dan zijn er meerdere behandelingen nodig voor het juiste effect.

Hoe werk ik?
Het lichaam kan vele klachten veroorzaken, daarom leg ik eerst mijn handen op de heupen, bovenkant van de rug, de nek en schedel. Het lichaam kan zich dan waar nodig is corrigeren. Vervolgens gaan we aan het werk met de pijnplek of het probleemgebied. De plek onder mijn handen kan warm of koud worden, gaan tintelen en de pijn kan zich gaan verplaatsen. Mijn handen zullen, geleid door jouw ervaring, mee bewegen. Jij ben je eigen healer, jij bepaalt dit hele proces. Ondertussen ga ik aan de slag met verschillende ademtechnieken en visualisaties waarin ik je bij zal betrekken.

Voor wie is het geschikt?
Mensen & dieren (paarden en honden) die het volgende ervaren:

  • Lichamelijke klachten ervaren zoals scoliose, hernia, breuken, kneuzingen, buikpijn, hoofdpijn, migraine, etc.
  • Chronische aandoeningen
  • Emotionele klachten (trauma)
  • Behoefte aan energie, kracht en rust
  • Verkeerde lichaamshouding
  • Schouder, rug en nekklachten