Hoeveel sessies?

25-11-2023

De praktijk wijst uit dat vaak meer sessies nodig zijn om echt op alle lagen te transformeren. Wij kunnen gecompliceerde wezens zijn en het gedrag wat wij al (tientallen) jaren uitoefenen is meestal niet direct opgelost. Je loopt vast in blokkades, belemmerende overtuigingen of patronen waardoor je je slachtoffer voelt. Je kampt met verslaving, angsten, trauma's of relatieproblemen. Of je bent toe aan persoonlijke, spirituele groei en hebt daarin begeleiding nodig.

Ik help je om je bewustzijn te vergroten zodat je tot inzichten kunt komen over wat het is wat jou nu echt belemmert. We gaan samen opzoek naar waar de oorzaak ligt om die samen te doorgronden en te ontwortelen. Met meerdere sessies (van ongeveer 90 minuten) is er ruimte voor herhaling, bedding, verdieping en bestendiging van de transformatie, zodat je de verandering blijvend in je leven kunt ervaren.

Naast het oplossen van blokkades kunnen we oude patronen, pijn en/of entiteiten loslaten, kinderstukken en voorouder stukken helen en werken we aan het helder krijgen van je passie en je levensmissie en hoe jij je droomleven kunt manifesteren.

Energiewerk werkt altijd op alle lagen van je ziel, en er zal dus niet alleen een gedragsverandering zijn maar echt een transformatie in je energie plaatsvinden.