Holisme

06-09-2023

Ik zie de mens als één geheel

Een holistisch therapeut zoals ik is een beoefenaar die therapie en genezing benadert vanuit een holistisch perspectief. Holistische therapie houdt rekening met de onderlinge verbondenheid van de geest, het lichaam en de geest, en heeft tot doel de mens als geheel aan te pakken in plaats van zich alleen te concentreren op specifieke symptomen of problemen.

Tijdens de sessie houd ik rekening met verschillende aspecten van het leven van een persoon, waaronder hun fysieke, emotionele, mentale, sociale en spirituele welzijn. De verschillende aspecten zijn met elkaar verbonden, samen pakken ze onevenwichtigheden of problemen op één gebied op. Wat een positieve invloed kan hebben op het algehele welzijn van de mens.

Het doel van mij is om mensen te helpen een optimale gezondheid en welzijn te bereiken door de onderliggende oorzaken van hun problemen in kaart te brengen, zodat we samen tot de bron komen en deze kunnen aanpakken, in plaats van alleen de symptomen te behandelen. Door met de energie van de klant samen te werken kunnen de onderliggende oorzaken goed in beeld worden gebracht, om zo te begrijpen waar het vandaan mag komen. Op deze wijze kunnen we samen een behandelplan ontwikkelen, om jou te ondersteunen bij het maken van veranderingen in je levensstijl die holistisch welzijn bevorderen.